Янтра успя да излъже Спортист Своге с победа за 1:0 в

...
Янтра успя да излъже Спортист Своге с победа за 1:0 в
Коментари Харесай

Янтра посече Спортист Своге с късен гол и се спаси

Янтра съумя да излъже Спортист Своге с победа за 1:0 в двубой от следващия кръг във Втора лига. Михаил Минков съумя да подари гостите с победа след късно попадение, като това подсигурява съвсем изцяло оставането на габровчани в дивизията. 

Първото полувреме мина в доста ниско движение, като очевидно и двата състава не се справяха изключително добре със основаването на положения. Борбата в средата на терена доминираха.

В последната минута на полувремето Семерджиев съумя да стреля мощно към вратата на Християн Василев, само че стражът се намеси уместно. 

В 54-а минута Георги Николов съумя да излезе самичък против Християн Василев, само че стражът избави. В 80-а минута Павлин Чиликов насочи топката към личната си врата, само че не се стигна до попадение за Янтра. 

В 86-а минута гостите съумяха да открият резултат. След центриране от свободен удар Михаил Минков съумя да засече на задната греда за 1:0. 

До края на мача гостите съумяха да удържат, с цел да се спасят от рисковата зона и да обезпечат оставането си в групата. 

Ето и съставите на двата отбора:

Спортист Своге : Величков, Костов, Пушкаров, Георгиев, Чиликов, Чатов, Бастунов, Семерджиев, Тазути, Димитров, Николов;

Янтра : Василев, Михайлов, Ангелов, Константин Иванов, Колев, Гаджев, Недков, Върбанов, Василев, Петър Иванов, Тони Иванов;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР